Pijnloos en comfortabel slapen?

Het kan met de matrassen van Matrair.

Een Matrair matras is eenvoudig in te stellen op al je wensen. Met één druk op de knop pas je zelf de ondersteuning van je heup en schouderzone in. Zo kun je een pijnlijke rug, nek of schouder makkelijk en blijvend ontlasten en staat niets meer een welverdiende en heerlijke nachtrust in de weg.

matrair matras

Een matras verrijkt met lucht

Niets is zo zacht en flexibel als lucht. De instelbare luchtkamers van het Matrair matras zorgen voor een ongekend comfort. Zo geeft het matras nergens drukpunten. Je wordt feitelijk op de lucht gedragen. Het matras ligt heel stabiel en kan niet door gaan hangen, zoals veel andere matrassen wel doen, na verloop van tijd.

matras prijzen matrair
matras visco foam

Visco Elastische toplaag

Het Matrair matras is afgedekt met elastisch schuim dat zachter wordt door druk en warmte. Er vormt zich als het ware een mal van je lichaam, waardoor je nog beter op het matras ligt.  Het opencellige materiaal zorgt voor goede ventilatie en regulering van de warmte.

logo matrair

Uitproberen in de winkel

Bij ons kun je het Matrair matras in de winkel uitproberen. Met de afstandsbediening in de hand, kun je zelf ervaren hoe ver de instelbaarheid van dit unieke matras reikt. Met een druk op de knop pas je de hardheid van de schouderzone aan. Je merkt meteen dat je schouder verder wegzakt in het matras, of juist steviger, als nodig. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien, en kunnen je uitgebreid adviseren bij de aanschaf van dit unieke matras.

Bel ons  gerust voor al uw vragen over Matrair

Engel Slaapcomfort

T. 076-5931577

matrair goed slapen
Contact

Stel uw vraag direct!Vincent Engel Engel Slaapcomfort

Not readable? Change text.